Snickare Nacka

Ditt säkra val av snickare i Nacka | 08-522 255 81

Om oss

HELTÄCKANDE UTBUD AV HANTVERKSTJÄNSTER

Vi är ett byggföretag som erbjuder ett brett utbud av hantverkstjänster för dig som behöver hjälp med att bygga eller renovera. Vi har ett eget team med riktigt duktiga hantverkare som alla är certifierade och erfarna inom sina respektive fält. Det är endast i undantagsfall som vi hyr in extern arbetskraft till våra uppdrag och då alltid personal som vi känner väl och verkligen litar på. Det gör att du som kund kan känna dig trygg i att veta att de som arbetar på bygget i ditt hem eller dina lokaler har rätt kompetens och är pålitliga.

Vi erbjuder det mesta inom bygg och renovering. Det gör att du enkelt kan anlita oss för de flesta typer av projekt och få hela jobbet utfört av ett enda företag. Färre fakturor, mindre krångel med koordinationen och vi tar hand om projektledningen från början till slut.

Vi är givetvis registrerade för F-skatt så att du kan dra nytta av statens ROT-avdrag vid renoveringsarbeten och både vi och du är skyddade av en rejäl ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa.

Vi ger dig gärna kontaktuppgifter till tidigare kunder om du vill höra efter vad de har tyckt om samarbetet med oss. Vi hoppas givetvis att även du ska bli en lika nöjd kund som de är! Ta gärna en titt på sidan referenser för att se bilder från några tidigare jobb.

bredspackla

Det är enkelt att samarbeta med oss - alla hantverkargrupper på ett ställe