Snickare Nacka

Ditt säkra val av snickare i Nacka | 08-522 255 81

Snickeriarbeten

VI KAN ALLA FORMER AV SNICKERIARBETEN

Att snickra något kan vara så enkelt som att skruva ihop ett par färdigsågade brädor eller riktigt komplicerat med projekt som kräver att man specialtillverkar delar med hjälp av avancerade verktyg och att man jobbar exakt och detaljerat för att få ett bra resultat. Våra duktiga snickare kan givetvis bådadera.

Enklare arbeten är det många som klarar av på egen hand. Att skruva upp en hylla eller att sätta dit lite dörrfoder är ju ganska så enkelt, men när det kommer till att specialtillverka detaljer i ett kök med många vinklar eller att platsbygga en garderob så krävs det både kunskaper och gott handlag för att slutresultatet ska bli riktigt snyggt.

Våra snickare har gedigen utbildning och har alla arbetat flera år i branschen. De vet att kunder i Nacka och andra delar av Stockholm ställer höga krav på att allt ska bli snyggt, jämnt och rakt i varje rum. Du ska inte nöja dig med mindre!

Rätt virke på rätt plats

Det går inte an att använda vilket virke som helst när man bygger. Ska du ordna med en altan är det viktigt att använda väderbeständigt virke för att den ska hålla länge till exempel. Den som renoverar gamla fönster vet att man vill ha kärnvirke för att få tåliga karmar och vill man bygga en bastu är det bara vissa träslag som kommer i fråga för att det ska bli riktigt bra och tåla fukt och hög värme under många års användande.

Även i enklare applikationer där man kan använda även mjukare trä och andra material ser vi till att det behandlas för att bli beständigt. Arbetar man exempelvis med spånskivor eller andra konstmaterial i ett kök är det viktigt att skyddande lister och silikonfogar kommer på plats för att skydda ytorna mot väta. Vi lämnar inget åt slumpen.

En kunnig snickare vet vilket material som hör hemma i varje sammanhang. Vi samarbetar med leverantörer av kvalitetsmaterial som ser till att vi alltid har det som behövs till hands för varje projekt.

spackling

Välj oss som din snickare när du söker högsta kvalitet på hantverk & material!